Naturliga oljor

Vegetabilisk Glycerin USP / EP Mat / Kosmetisk Grad
European Pharmacopoeia (EP) Specification
USA Pharmacopoeia (USP) Specification
Uppfyller kraven som ska användas som livsmedelstillsats (E422)

Beskrivning
· Renhet: Min 99,8%
· Synonymer: Glycerin, Glycerin, Glycerol, 1,2,3-propantriol, Trihydroxipropan
· Ren och naturlig – allergenfri
· Bionedbrytbar

Utseende
Klar, färglös och luktfri, hygroskopisk viskös vätska

Tillämpningar
· En fuktkräm i tvålproduktion och en ingrediens i växtbaserade läkemedel / homeopatiska applikationer
· Idealisk för användning i matlagning / bakning
· En utmärkt ingrediens för fiskebete
· Plantskolor / Skolor – Används för att skapa bubbla blandning genom att lägga till tvålvatten

MINIMALT MILJÖFÖRTECKNING: Vårt glycerin härrör från europeiska källor och härrör huvudsakligen från rapsfrö.
Vårt glycerin är 100% palmfritt – palmavledad glycerin är kopplad till avskogning i Fjärran Östern och Sydamerika, där regnskogar förstörs för att ge plats för palmplantor.

Vårt glycerin produceras också utan användning av råvaror härrörande från Jatropha-växten eller dess oljor – Jatropha-växten är klassificerad som skadlig ogräs i vissa länder. Oljan som produceras från Jatropha-växten innehåller cancerframkallande ämnen och utgör en betydande risk för människors och djurs hälsa.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.