INTEGRITETSPOLICY

Privat & Säkerhet
Nikotinbutiken har åtagit sig att skydda din personliga information. Detta uttalande förklarar våra metoder för denna webbplats.

Vilken personlig information vi samlar
Vi samlar personuppgifter som vi behöver veta när du ber oss att göra något för dig. Om du till exempel frågar oss om vårt nyhetsbrev behöver vi veta och lagra din e-postadress. Vi kommer alltid att be om ditt tillstånd och berätta hur vi ska använda din personliga information först. Du kan alltid välja att inte tillhandahålla det.

Hur vi använder det
Vi använder endast den personliga information vi samlar i syfte att du har meddelat att du till exempel skickar ett nyhetsbrev. Vi samlar inte in personlig information om någon av våra besökare inte tillåter oss att göra det.

Vem har tillgång till den
Endast personer inom Nikotinbutiken kan ha tillgång till dina personliga informationer till exempel, de personer som skickar ett nyhetsbrev behöver veta din e-postadress.

Hur vi delar det
Vi säljer inte eller ger din personliga information till någon tredje part – någonsin!
Vi delar aldrig din personliga information under några omständigheter:
Vi har ditt samtycke.
Vi är skyldiga att dela kundinformation enligt lag, för att skydda bolagets intressen eller vid offentlig upphandling.
Vi behöver dela din personliga information med en affärspartner för att kunna tillhandahålla en tjänst du har begärt. Vår affärspartners användning av din information är begränsad till leveransen av den tjänst du har begärt.

Hur du byter eller tar bort det
Du har tillgång till din personliga information som vi behåller. Vi försöker hålla din personliga information korrekt och uppdaterad. Om du vill ändra eller ta bort din personliga information, vänligen kontakta oss.

Vi använder nuvarande säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information.

All personlig information du tillhandahåller lagras i en säker datormiljö som skyddas av säkra brandväggar för att förhindra obehörig åtkomst.

Vi kontrollerar åtkomst så att endast personer som behöver komma åt informationen kan. Alla anställda i Nikotinbutiken är skyldiga att följa ett säkerhetsavtal.

När du använder säkra områden på webbplatsen använder vi Secure Sockets Layer (SSL) protokoll med 128-bitars kryptering. Det innebär att all information som skickas mellan din dator och vår säkra datormiljö är krypterad eller krypterad så att ingen kan läsa den i transit. Du kan läsa den och vi kan läsa den – ingen annan. Det finns två signaler som visar att du använder ett säkert område. Först visas webbadressen (eller webbadressen) som https: // (i stället för bara http: //) -the ”s” är för ”säkert”. För det andra visas en lås eller nyckelindikator i statusfältet i din webbläsare.

Säkra områden på webbplatsen har en time-out-funktion. Om du lämnar din säkra session inaktiv under en längre tid, försvinner det för att förhindra obehörig åtkomst.

Betalning
Swish, Paypal, Visa/Master-Card

E-post

Om du skickar ett mail till oss kan vi spara det om vi tror att vi behöver det för att kommunicera med dig. Vi säljer aldrig eller delar e-postadresser. Kom ihåg, e-post är inte ett säkert sätt att skicka personlig information eftersom den inte är krypterad. Vänligen skicka inte personliga uppgifter till oss via e-post; använd våra säkra formulär istället.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.